JoJo's Video en DVD pagina bestaat 2 jaar.

Wat gaat een jaar toch snel voorbij.
Ik kan mij nog als de dag van gisteren herinneren dat Jos Royakkers, bekend van de bijzonder goede en onvolprezen Studio site http://www.jr-video.nl, mij er heel subtiel (via mijn toen net nieuwe gastenboek) op wees dat mijn site 1 jaar bestond.
Nu dus alweer twee jaar!

Het afgelopen jaar heb ik veel minder artikelen gepubliceerd dan in het eerste jaar. Nogal logisch eigenlijk, het pionieren en het ontdekken van de mogelijkheden van de video-hobby vindt het meest plaats als je ermee begint. Het leren en perfectioneren komt daarna maar leidt minder tot nieuwe ontdekkingen en geeft daardoor ook minder inspiratie tot het schrijven van een artikel.
Daarnaast heb ik mij nogal heftig geconcentreerd op het authoring-programma DVD-lab. Ik heb de ontwikkeling daarvan op de voet gevolgd en ondertussen heeft DVD-lab Pro het levenslicht gezien. Je zult mijn enthousiasme daarover ongetwijfeld op mijn site en/of in de nieuwsgroep nl.hobby.video hebben opgemerkt.

Ik hoop echt het komende jaar weer voldoende energie en inspiratie te kunnen vinden om de site van nieuwe artikelen te voorzien.
Verder is de tekst die ik vorig jaar schreef nog steeds onverkort van kracht. Vandaar dat ik wil volstaan met deze letterlijk hier te herhalen.

Vanaf het prille begin wordt mijn site erg vaak bezocht. Tussen de 100 en 200 keer per dag. Elke dag weer. Ik vraag mij zelf wel eens af waarom. Maar het streelt wel mijn EGO en het versterkt mijn drang om er absoluut mee door te gaan.

De voornaamste redenen voor de waardering voor mijn site ligt volgens mij in het feit dat de inhoud aansluit bij wat er in de nieuwsgroep nl.hobby.video leeft. En, niet in de laatste plaats, door de inbreng van anderen.

Hierbij wil ik graag een ieder bedanken voor de steun en goedkeuring en medewerking en bijdragen en ... nou ja, alles wat ik het afgelopen jaar van iedereen heb gekregen.
Vooral al die mensen die door hun hulp mijn artikelen lezenswaardig hebben gemaakt of die zelf de moeite hebben genomen een bijdrage te leveren.

Allen hartelijk dank.

17 november 2004
Johan de Jong