JoJo's Video en DVD pagina bestaat 1 jaar.

Jos Royakkers, bekend van de bijzonder goede en onvolprezen Studio site http://www.jr-video.nl. heeft mij er vandaag heel subtiel op gewezen dat mijn site 1 jaar bestaat. Via mijn gastenboek welke ik een paar dagen geleden in werking heb gesteld.
Ik had het zelf niet eens in de gaten. Een jaar gaat ook zo snel voorbij.

Vanaf het prille begin wordt mijn site erg vaak bezocht. Tussen de 100 en 200 keer per dag. Elke dag weer. Ik vraag mij zelf wel eens af waarom. Maar het streelt wel mijn EGO en het versterkt mijn drang om er absoluut mee door te gaan.

De voornaamste redenen voor de waardering voor mijn site ligt volgens mij in het feit dat de inhoud aansluit bij wat er in de nieuwsgroep nl.hobby.video leeft. En, niet in de laatste plaats, door de inbreng van anderen.

Hierbij wil ik graag een ieder bedanken voor de steun en goedkeuring en medewerking en bijdragen en ... nou ja, alles wat ik het afgelopen jaar van iedereen heb gekregen.
Vooral al die mensen die door hun hulp mijn artikelen lezenswaardig hebben gemaakt of die zelf de moeite hebben genomen een bijdrage te leveren.

Allen hartelijk dank en speciaal Jos bedankt voor de opmerkzaamheid.

17 november 2003
Johan de Jong