JoJo's Video en DVD pagina bestaat 3 jaar.

Drie jaar alweer. Wat gaat de tijd toch razendsnel.

Ik kan hier dezelfde tekst plaatsen als vorig jaar. Namenlijk dat ik het afgelopen jaar wederom veel minder artikelen gepubliceerd dan in het eerste jaar. Nogal logisch eigenlijk, het pionieren en het ontdekken van de mogelijkheden van de video-hobby vindt het meest plaats als je ermee begint. Het leren en perfectioneren komt daarna maar leidt minder tot nieuwe ontdekkingen en geeft daardoor ook minder inspiratie tot het schrijven van een artikel.
Daarnaast heb ik mij nogal heftig geconcentreerd op het authoring-programma DVD-lab. Ik heb de ontwikkeling daarvan op de voet gevolgd en ondertussen gebruik ik DVD-lab Pro voor het authoren van mijn DVD's. Je zult mijn enthousiasme daarover ongetwijfeld op mijn site en/of in de nieuwsgroep nl.hobby.video hebben opgemerkt.
Maar wat mij met name tegenhoudt om nieuwe artikelen en worskhops te maken zijn andere drukke bezigheden (hobby (anders dan videobewerken), sport en gezin) en helaas toch wel wat vermoeidheidsverschijnselen door fysieke gesteldheid. Helaas, het is niet anders.

Terugkijkend is overigens het resultaat niet eens zo heel erg slecht. Een succesvolle presentatie van mijn Workshop 'Switched Menus' op de JR-Video Forumdag op 18 juni jl., een artikel over het gebruiken van meerdere installaties van WindowsXP op één PC, een workshop 'Play-All' en nog een artikel met betrekking tot het maken van menu's, of eigenlijk het verbergen daarvan, in Studio en bij de 'Bijdragen van Anderen' ook maar liefst vier artikelen. Al met al ben ik toch wel tevreden.

Ik hoop echt het komende jaar weer voldoende energie en inspiratie te kunnen vinden om de site van nieuwe artikelen te voorzien. Zo ben ik bezig met een beoordeling van het programma MAGIX Video DeLuxe 6 PLUS en waarschijnlijk zal ik toch ook binnenkort eens gaan proberen of Studio 10 bij mij een beetje wil werken.
Verder is de tekst die ik vorig jaar en het jaar daarvoor schreef nog steeds onverkort van kracht. Vandaar dat ik weer wil volstaan met deze letterlijk hier te herhalen.

Vanaf het prille begin wordt mijn site erg vaak bezocht. Tussen de 100 en 200 keer per dag. Elke dag weer. Ik vraag mij zelf wel eens af waarom. Maar het streelt wel mijn EGO en het versterkt mijn drang om er absoluut mee door te gaan.

De voornaamste redenen voor de waardering voor mijn site ligt volgens mij in het feit dat de inhoud aansluit bij wat er in de nieuwsgroep nl.hobby.video leeft. En, niet in de laatste plaats, door de inbreng van anderen.

Hierbij wil ik graag een ieder bedanken voor de steun en goedkeuring en medewerking en bijdragen en ... nou ja, alles wat ik het afgelopen jaar van iedereen heb gekregen.
Vooral al die mensen die door hun hulp mijn artikelen lezenswaardig hebben gemaakt of die zelf de moeite hebben genomen een bijdrage te leveren.

Allen hartelijk dank.

Enneh... ik heb ook een gastenboek en een donatiepagina ;)

28 november 2005
Johan de Jong