100.000

De teller geeft aan dat mijn website meer dan 100.000 keer is bekeken. Een mijlpaal waar ik trots op ben.
Ok, ik moet er zo'n 10% 'reloads' van afhalen. Maar dan nog, 100.000 bezoeken in ongeveer 2,5 jaar tijd is niet niks. Gemiddeld meer dan 110 bezoeken per dag. Dat betekent voor mij dat mijn inspanningen worden gewaardeerd. Zowel de losse artikelen als de Workshops en, minstens even belangrijk, de Bijdragen van Anderen.

Je zult ongetwijfeld hebben gemerkt dat er de laatste tijd weinig nieuwe artikelen verschijnen.
Dat is niet geheel onlogisch. Afgezien van het feit dat er inspiratie nodig is om een nieuw artikel te schrijven moet er ook een aanleiding voor zijn.
Alle situaties waar ik tegen aangelopen ben tijdens mijn leerproces in de wereld van videobewerking heb ik al zo'n beetje beschreven. Natuurlijk ontdek ik, vooral door mijn vele bezoek in de nieuwsgroep nl.hobby.video, het Studio forum van Jos Roijakkers, het forum van DVD-lab en nog wat andere sites en forums, regelmatig nog wel wat nieuwe technieken of mogelijkheden maar die hebben mij nog niet geÔnspireerd tot het schrijven van een nieuw artikel.
Ook zijn er wel eens andere zaken die mijn aandacht opeisen. Mijn gezin, sport, de voorbereiding voor mijn vakantiereis naar CaliforniŽ en nog wat van die dingen die eigenlijk veel belangrijker zijn dan het aanvullen van de website.

Toch heb ik niet stilgezeten. Een paar nieuwe workshops zijn voltooid.
De, in mijn ogen, mooiste daarvan is toch wel de workshop welke het maken van 'Switched Menus' met Studio en PgcEdit behandeld.
Nieuwe artikelen zullen echt wel komen. Het heeft even zijn tijd nodig.

Dank aan iedereen voor de getoonde interesse in mijn website. Dank aan allen die mij af en toe van een nieuw artikel en/of inspiratie voorzien. Dank voor de vele blijken van waardering die ik ontvang.
Het motiveert mij om door te gaan.

Johan de Jong
april 2005